به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، فیلیپ کاررا در نشست تخصصی استراتژیها و چالشهای کسبوکارها که در حاشیه هفدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخبهایی برگزار شد، با شاره به تجربیات خود در حوزههای مشاوره کسبوکار و تدریس در دانشگاه اظهار کرد: از سال ۹۲ میلادی کارآفرین بودهام؛ یک شرکت کوچک اما فعال در سطح بینالمللی که بیشترین فعالیت آن بیرون پرتغال بوده است. امروز برای دومینبار به ایران و اصفهان آمدهام تا تجربیات خود را در اختیار حاضرین بگذارم.
این استاد کارآفرینی تصریح کرد: خیلی مهم است که بتوانیم واقعیت روزانهای که باهم تجربه میکنیم را مانند یک شریک با یکدیگر در میان بگذاریم. بنابراین اولین چیزی که با کارآفرینان ایران در میان میگذارم این است که شما باید بدانید قرار است به کجا برسید.
وی ادامه داد: هیچ شرکتی نیست که مشتری نداشته باشد بنابراین باید برای برداشتن قدمهای آینده خود در برابر افرادی که میخواهید به آنها خدمترسانی کنید، برنامه داشته باشید. ارتباط بین شرکتهای کوچک و بزرگ بسیار اهمیت دارد، زیرا شرکتهای کوچک مزیتهایی دارند که بزرگترها ندارند.
کاررا خاطرنشان کرد: شهرک علمی و تحقیقاتی باید سکویی برای این قبیل شراکتها باشد، نقش دانشگاه نیز اهمیت زیادی دارد زیرا تحقیقانی که در دانشگاهها میشود. منابع انسانی و استعدادهایی که در دانشگاهها هستند اهمیت زیادی برای کسبوکارها دارد. از سوی دیگر بهترین راه توسعه دانشگاه نیز پیدا کردن کاربرد علم و مشارکت در فناوری شرکتهای کوچک و متوسطه است.
وی با بیان اینکه باید محیطی برای اساتید و دانشگاهها در زمینه بررسی اهداف دستیابی به مشتری وجود داشته باشد، تصریح کرد: به یاد داشته باشید که دنیا به ویژه در زمینه آموزش درحال تغییر است بنابراین در این خصوص لازم است بهترین راهحل انتخاب شود.
استاد دانشگاه لیسبون پرتغال گفت: میتوان فرایند فروش را در قالب بازی انجام داد زیرا نسل جدید، نسل بازی کردن است. این نسل را میتوانیم سرزنش کنیم یا از آنها استفاده کنیم. ما سعی کردیم سرزنش نکنیم و نتیجه هم خوب بود.
وی اضافه کرد: داستان کارآفرینها شنیدنی است. اینکه از آنها چه چیزی یاد میگیریم نیز مهم است زیرا مسیر و سفر کارآفرین، از خودگذشتگیها و پیروزیهایش اهمیت دارد.
کاررا افزود: موانعی که به دلیل قانونگذاری بر سر راه کسبوکارها ایجاد میشود فقط در ایران نیست و قوانین در خیلی از کشورها اثرگذار نیست چون به عبارتی کسبوکارها با قوانین و مالیات خفه میشوند و استعدادها مهاجرت میکنند.
وی تاکید کرد: وقتی بیشتر اقتصادهای توسعهیافته را میبینیم دولتهایشان معتقدند باید به مردم مسئولیت داده شود پس همه ما مسئولیم و فقط دولت مسئول نیست.
شایان ذکر است، هفدهمین دوره جشنواره ملی فنآفرینی شیخبهایی از امروز، چهارشنبه ۲۰ اردیبهشتماه، در مهمانسرای عباسی آغاز شد و تا فردا، پنجشنبه ۲۱ اردیبهشتماه، ادامه دارد.
تعداد بازدید : ۴۴۷ تاریخ: 1402/02/20
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
ششمین همایش ملی فیلتراسیون برای بررسی راهکارهای نوین در صنایع پتروشیمی
ششمین همایش ملی فیلتراسیون فردا و پس فردا، دوم و سوم اردیبهشت ماه، با محوریت «فیلتراسیون در صنایع پ…سرمایهگذاری برای تقویت تولید دانشبنیان؛ مهمترین راهبرد شهرک در سال جاری است
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به برگزاری اولین جلسه شورای مدیران گفت: تقویت اقتصاد دانش…مشگلانی: تقویت شبکهسازی بین روابطعمومیها و رسانهها، حل چالشها را تسهیل میکند
مدیرکل روابط عمومی و امور بینالملل استانداری اصفهان در نشست مدیران روابط عمومی دستگاههای اجرایی…